Merken

Sothys

Sothys is een  exclusief Frans huidverzorgingsmerk.

Hierbij draait alles om de kwaliteit van de producten. Al meer dan 70 jaar zijn de producten geproduceerd door middel van de hoogste kwaliteitseisen in de cosmetica branche. Sothys beschikt over haar eigen botanische tuinen. 

De verzorgingsproducten van Sothys zijn hypoallergeen en plantaardig.  Een ander reden waardoor wij hebben gekozen voor dit merk is omdat de producten niet testen worden op dieren maar op 100 personen met verschillende huidtypes. 

Sothys heeft een breed assortiment van intensieve gezichtsbehandelingen voor in de salon. Voor optimaal en langer resultaat zijn er producten voor thuisgebruik. 

 

Pui Pui

Pui Pui is hét make-up merk met charisma. Pui Pui make-up onderscheidt zich door de hoogwaardige Italiaanse kwaliteit in combinatie met haar chique uitstraling. 

 

Pui Pui is de professionele make-up waarmee de juiste look kan worden gecreëerd voor elke gelegenheid. Pui Pui bestaat uit een zeer compleet assortiment, een basis voor mooie make-up en voldoende kleuren om er een persoonlijk accent aan te geven. Klassiek, mysterieus, feestelijk of naturel. Voor elke gelegenheid de juiste look!

 

Alle producten van Pui Pui zijn dermatologisch getest en verrijkt met vitamine A en E, die de huid op natuurlijk wijze voeden, hydrateren en revitaliseren.