Aanbiedingen

Adventkalender Colette Schoonheidssalon

Om alvast helemaal in de december sferen te komen hebben wij speciaal voor deze gezellige maand een online Adventkalender met specials! Door deze heerlijke verschillende gezichtsverzorgingen maakt u zich helemaal klaar voor de koude decembermaand!

Je ziet de Adventkalenders nu overal in de winkels liggen. Van Rituals tot aan Pickwick Adventkalenders, elk merk heeft er tegenwoordig een. Daarom wilde wij ook graag een kalender maken, alleen dan online. Deze maand kunt u op Instagram bij ons elke dag een product zien waar een leuke actie aan is verbonden! Volg ons dus snel op Instagram: https://www.instagram.com/schoonheidssalon_colette/ en blijf up to date om de acties te kunnen volgen!

Sothys Detox energie aanbieding crème jeunesse dépolluante 50 ml. & serum énergisant intégral 30 ml.

Normaal €161,- Nu slechts €119,50

Sothys Reinigingsmilk 400 ml. & Lotion 400 ml.

Normaal €104,- Nu slechts €59,50

Sothys Nettoyant du matin 125 ml.& gelée gommante visage

Normaal €78,- Nu slechts €58,50

Sothys Crème hydratante jeunesse/ confort & serum intensif hydratant

Normaal € 156,50 Nu slechts €114,50

Sothys Crème hydratante jeunesse en confort

Romige crème met hyaluronzuur die het hydratatieniveau van de huid meteen herstelt en haar jeugdigheid dag na dag zichtbaar beschermt. ‘S ochtends en/ of ‘ s avonds na uw serum aanbrengen op het gezicht en hals. Geschikt voor alle huidtypes.

Inhoud 50ml. +Serum Intensif Hydratant

Intensief serum met hyaluronzuur dat de hydratatie van de huid duurzaam herstelt en de huud zichtbaar jeugdig houdt. ‘S ochtends en / of ‘ s avonds voor de crème aanbrengen op het gezicht en hals.

Normaal €156,50 Nu slechts €114,50

 

Sothys Nettoyant énergisant visage HOMME 125 ml. & Fluide anti-âge hydratant 50 ml.

Normaal €92,- Nu slechts €65,-